Dobbelhytten Allak (23m²)

Ta en titt på vår eksklusive dobbelhytte, en helt unik kombinasjon for deg som er ute etter litt ekstra. Dobbelhytten Allak er en kombinasjon av vår Grillhytte Allak 9m2 og Sauna Allak 9m2. To mindre hytter er bundet sammen med et omkledningsrom i midten. Totalt gulvareal er 23m2. OBS! Dobbelhytten Allak kan også spesialbestilles med 2x Grillhytte eller 2x Sauna istedenfor en av hver.

  • Gulvflate: 23 kvadratmeter
  • Fri ståhøyde i hele hytten
  • Drypplister i vindu for å forhindre fuktskader.
  • Benker innvendig laget i 2″x 8″ langs veggene
  • 2 stk. nedfellbare benker for mulighet for overnatting.
  • Taket er 18 millimeter tykt med ferdiglagt Icopal.

Her får du en liten prøvesmak på vår unike dobbelhytte som er en kombinasjon av både Grillhytte og Badstue. Hvis du klikker på bildene ovenfor så åpnes de i et større format. Bilder fra innsiden av hyttene finnes på respektive sider.

Innredningspakke til Dobbelhytten Allak

Dobbelhytten Allak kommer med innredningspakkene Grillhytte Allak og Sauna Allak.

Levering / Montering av Grillhytte

I sesongen som varer fra April til November er vanlig leveringstid på Dobbelhytten Allak ca. 4-5 uker. Vi leverer i hele Norge og både montering av hytten og frakt er inkludert i oppgitte priser (ikke grunnarbeid). Det forutsettes at lastebil kan kjøres fram til stedet hvor hytten skal monteres. Dersom det er mer enn 10 meter fra der lastebilen må stoppe og til monteringssted må kunden selv organisere med bærehjelp fram til monteringsstedet.

Pris / Betaling

Betaling av hytten må skje senest ved levering/montering, vi krever per idag ingen forskudd. Du kan betale via bank (faktura) eller kontant ved levering. Prisen inkluderer selve hytten, innredningspakke, transport, montering og er inklusiv mva.

Pris Dobbelhytten Allak (23m2): Kr.149.490,-