9 måneders rentefri betalingsutsettelse!

crescoI samarbeid med Cresco kan vi nå tilby rentefri betalingsutsettelse i inntil 9 måneder. Du får en rentefri kreditt på opp til 75.000 Kroner og kan dermed finansiere hele eller deler av grillhytte kjøpet. Etter at den rentefrie perioden er over kan du velge å nedbetale hele beløpet, deler av det eller starte en avdragsordning med månedlige betalinger.

For å få innvilget betalingsutsettelse må man passere en enkel kredittsjekk og vi kan gi deg svar på direkten. For å kvalifisere må søker være over 20 år, ha minimum 150.000 Kroner i årsinntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Kreditten er helt rente og avdragsfri i hele perioden, men det tilkommer et startgebyr avhengig av hvor lang betalingsutsettelse man ønsker.

Betalingsutsettelse 2 mnd: Kr.99,- i etableringsgebyr

Betalingsutsettelse 4 mnd: Kr.275,- i etableringsgebyr

Betalingsutsettelse 6 mnd: Kr.349,- i etableringsgebyr

Betalingsutsettelse 9 mnd: Kr.425,- i etableringsgebyr

Slik gjør du det:

1.Send inn din Grillhytte bestilling via vårt bestillingsskjema. Spesifiser i kommentarfeltet at du ønsker betalingsutsettelse.

2.Ring oss på tlf. 47 37 92 39 så tar vi kredittsøknaden på direkten.

Dersom du mot formodning skulle få avslag på søknaden kan vi selvfølgelig slette din bestilling av grillhytte uten at noen kostnader påløper. Du er også velkommen til å ringe dersom du har spørsmål rundt betalingsutsettelse eller om våre grillhytter.

Hva skjer etter den rentefrie perioden?

Du velger om du vil betale ned hele beløpet med en gang eller om du vil dele opp betalingen i mindre avdrag. Etter den rentefrie perioden er over (opp til 9 måneder) løper det 1,75% rente per måned som gir en effektiv rente på ca. 21% per år på kredittbeløpet.